Servicios
Documents relacionats

Agenda

exposicio

Exposició «Xicoteta i gran» història de les trobades de gegants de Vinaròs:

Auditori Municipal de Vinaròs

De 18:00 a 21:00 hores

Del 8 al 31 de juliol

Quan:
-
On: Auditori Municipal de Vinaròs
Miguel-Poveda

“Miguel Poveda – En Concert” tracta d’acostar el so que més ha caracteritzat al cantaor, el de la diversitat musical encara que usant com a arrel i música protagonista al Flamenc més tradicional. En aquest viatge per l’univers Poveda trobarem la seva tirada pel Cant Flamenc, la poesia, la cançó andalusa, fins i tot algunes de les seves composicions més recents. El seu carisma, compromís social i la passió que bolca en un escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d’amor a l’art i a l’emoció.

Quan:
Mulier

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Amb aquest muntatge pretenem investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.

Les dones són el nostre punt de partida. L’espectacle neix de la necessitat  d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat  de l’espectador.

Quan:
Vuelos

Leonardo da Vinci va desitjar la utopia amb totes les seues forces i es va obstinar en el seu treball per a fer-la realitat. I ara, el seu innegable llegat es converteix en la nostra inspiració; el seu visionari somni alimenta les nostres arrels i la seua contundent obra, adoba el nostre treball.

Fa ja temps, Aracaladanza va bussejar en l’arc de Sant Martí, va descobrir xicotets paradisos, va traçar núvols i va pintar constel·lacions. Ara torna al somni de nadar en el cel, passejar en l’aigua i sobretot, volar en la terra.

Quan:
Pedraza

Francisca recorre l’arc vital de la seua protagonista (Francisca de Pedraza, Alcalá de Henares, 1600), la primera dona que, després de patir maltractament, va aconseguir guanyar una demanda de separació per violència dins del matrimoni.

Quan:
Ariadna

Ariadna és el viatge flamenc a un mite que ens enfronta amb les nostres pors i anhels ancestrals. Ball, cant, toc i poesia en clau de tragèdia grega. La nostra Ariadna desperta una vegada i una altra a l’illa sense nom sempre de tornada al punt de partida: la solitud de l’ésser humà.

Quan:
Opera

El II Festival de Arts Escèniques Vinaròs ens porta enguany el concert d'òpera de la companyia Opera Studio del Palau de les Arts Reina Sofia.

 

Quan:
Antigona

El II Festival de Arts Escèniques Vinaròs ens porta enguany l'obra de teatre Antígona de l'autor i director mexicà David Gaitán.

El profund, intens i, per moments, devastador debat que planteja l’obra entre el poder absolut i la crueltat dels governants, representada pel contradictori rei Creont, i el deure de justícia i l’ètica d’Antígona.

Quan:
ODiSea-de-Nambi

Dissabte 22 de maig« tindrà lloc: «L'ODiSea de Nambi».

Et preocupa el futur de la humanitat? Vols protegir el planeta? Desitges la pau en el món? Si vols formar part d'una ciutadania global i compromesa, vine a vore... L'ODiSea de Nambi

Una obra sobre els objectius de desemvolupament sostenible.

Hora: 19.00 hores

Preu: gratuït

Lloc: Auditori Municipal

Quan:
Luis-cernuda

Exposició: «La Realitat i el Desig». Obres d'artistes contemporanis reconeguts mundialment inspirats amb els poemes de Luis Cernuda.

Estarà vigent del 13 de maig al 6 de juny.

Lloc: Auditori Municipal

Quan:
-