Servicios
Documents relacionats

Agenda

25N

Aquesta setmana es commemora a tot el món el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 

Els objectius del programa són conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre la violència de gènere i sobretot visibilitzar un problema social greu, cercant la implicació de la ciutadania.

Les activitats van dirigides a tota la ciutadania i són gratuïtes i de lliure accés.

Quan:
-
II-Jornada-Innovacio-Universitat-Empresa-2020

PROGRAMA:

  • Inauguració de la Jornada: Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs i David Cabedo, vicerectorat adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria
  • Cap a la transferència del coneixement. Finançament de projectes d’I+D+i en col·laboració Empresa-Universitat. Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT – UJI)
  • 09:30 h. Networking i inici de reunions ONE TO ONE Juan Antonio Bertolín, director d’Espaitec. Explicació de la metodologia.

Grups d’investigació:

Quan:
-
On: Accés per mitjà de plataforma Zoom
Dia-mundial-alcohol

El proper 15 de noviembre tindrà lloc el Dia Mundial Sense Alcohol, i les UPCCA de la Comunitat Valenciana llancem la campanya “Amb l’alcohol, manteniu les distàncies”. Durant els propers dies, i fins el diumenge, anirem mostrant-vos en què consisteix la campanya i desmuntant alguns dels mites que hi ha al voltant del consum d’alcohol i la COVID-19.

Quan:
-
Jovefest

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) ha organitzat, en col·laboració amb el Casal Jove, la primera “JoveFest”, amb el lema “Sense drogues també hi ha festa”. Es tracta de dues caps de setmana de novembre, amb activitats d'oci alternatiu per a joves i que s'han plantejat exclusivament online per a adaptar-se a les circumstàncies.

Quan:
-
On: Online
Ajudes material escolar

En breu es publicarà el termini de sol·licitud de l'ajuda per a material escolar del curs 2020/ 2021. En la imatge teniu els passos a seguir per tal de realitzar el tràmit. 

Exposició 'Dones del món'

Del 6 al 30 d'octubre podreu gaudir de l'exposició de la Creu Roja 'Dones del món' que es realitzarà a  l'Auditori Municipal de Vinaròs. L'horari serà de 18 a 21 hores i es podrà accedir de manera gratuïta.

Obra 'La Bíblia contada'

El pròxim diumenge, 11 d'octubre, a les 19.30 hores, l'Auditori Municipal acollirà l'obra teatral 'La Bíblia contada',  interpretat per Xavi Castillo, de la companyia 'Pot de plom'. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a l'Auditori Municipal, de dimarts a diumenge, de 18 a 21 hores. 

Obra 'Benedetterías'

El pròxim diumenge, 4 d'octubre, a les 19.30 hores, podreu gaudir, a l'Auditori Municipal de Vinaròs, de l'actuació 'Benedetterías' de la mà de la companyia 'Antitrán Compañía Flamenca'.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a l'Auditori Municipal, de dimarts a diumenge, de 18 a 21 hores. 

Concert de música tradicional de la Rondalla Vinarossenca Mar i Terra

El pròxim divendres, 25 de setembre, a les 22 hores, el Vinaròs Arena acollirà un concert de música tradicional de la mà de la 'Rondalla Vinarossenca Terra i Mar'. 

Les entrades es poden recollir:
- Des d'avui i fins al 24 de setembre a l'Auditori Municipal,  de 18 a 20 hores.
- El mateix dia de l'espectacle, a la taquilla del Vinaròs Arena, a les 21 hores. 
 

Concert de dolçaina i percussió

El pròxim diumenge, 20 de setembre, el Vinaròs Arena acollirà un concert de dolçaina i percussió de la mà de la "Colla de dolçaina i tabal de Vinaròs". Les entrades es podran recollir al Vinaròs Arena el mateix dia del concert. 

S'aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries i serà obligatori l'ús de la mascareta en tot moment.