Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament desvetlla els finalistes i guanyadors dels certàmens literaris infantils

L'Ajuntament desvetlla els finalistes i guanyadors dels certàmens literaris infantils
2020-06-02

 Es tracta del XIV Concurs de Contes Eloi Miralles i del XIII    Concurs de Relats Breus, el lliurament dels premis es farà quan  la situació sanitària ho permeta
Les Regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Vinaròs han donat a conéixer els noms, tant dels alumnes finalistes com dels guanyadors, dels dos concursos literaris que se celebren anualment a la ciutat i anuncien l’ajornament de l’acte de lliurament de premis.
El Concurs de Contes Eloi Miralles ha arribat a la seua XIV edició aquest curs escolar que ara finalitza i hi han participat alumnes de cinqué de tots els centres educatius. Així mateix, en el XIII Concurs de Relats Breus han participat també alumnes de secundària de primer i tercer d’ESO, segons la categoria, dels quatre centres vinarossencs. 
Els dos concursos compten amb el suport i la col·laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.
Els jurats han estat formats per persones destacades dins de l’àmbit cultural i docent vinculades a Vinaròs: Mercedes Rodríguez, Maria Miralles, Alicia Coscollano, Manuel Vicent Albiol, Manel Pitarch, Joan Camil Roda i la regidora de Cultura, Anna Fibla.
A pesar que en la convocatòria dels concursos s’indicava que el lliurament de premis es realitzaria en un acte emmarcat en la Fira del Llibre 2020, les circumstàncies que s’estan vivint a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, han obligat a prendre la decisió d’ajornar l’acte de lliurament de premis per tal de donar-li la rellevància que mereix i garantir que totes les persones premiades puguen assistir-hi acompanyades de les seues famílies i amistats. 
És per això que, quan la situació sanitària millore, es decidirà la data de l’acte i es comunicarà a totes les persones interessades.
L’Ajuntament de Vinaròs felicita l’alumnat guanyador i finalista pel magnífic treball realitzat i agraeix a la resta de participants, als equips docents i als jurats, la participació i col·laboració perquè aquest concurs puga realitzar-se anualment.
XIV CONCURS DE CONTES INFANTILS ELOI MIRALLES
Conte guanyador: 
Valentina la valenta, de Sergi Prades Ferreres (CEIP Manuel Foguet)
Contes finalistes: 
El futur de la Terra, d’Elsa Zafra Bono (CEIP Assumpció)
El peixet impacient, d’Andrés Bas García (CEIP Sant Sebastià)
La nena aventurera de les roses, de Lucas Mesa Hernández (CEIP Jaume I)
Caçadora de gnoms, de Mar Mercé Biosca (CEIP Misericòrdia)
L’estoig màgic de Pepe, d’Iker García Gómez ( CC Consolació) 
El diari fantàstic, de Nuria Lorente Beltrán (CC Divina Providència) 

XIII CONCURS DE RELATS BREUS
CATEGORIA A (1r ESO) 
Relat guanyador:
La lluna d’Andrés, d’Andrés Tapasco Villar (IES José Vilaplana)
Relats finalistes:
Una flama diferent, de Karolina Emma Dlugosz (IES Leopoldo Querol)
La vida en guerra, d’Alex Bel Astasio (CC Consolació)
Júpiter de Carla Galán Franco (CC Divina Providència)

CATEGORIA B (3r ESO)
Relat guanyador:
El silenci d’un t’estimo, de Naroa Bel Astasio (CC Consolació )
Relats finalistes:
24 hores, de Sandra Miralles Pérez(IES Leopoldo Querol)
Lluita pel que vols, d’Elena Torres Esparducer (IES José Vilaplana)