Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament inicia una nova edició del programa Vinaròs Digitalitza’t Plus

Digitalitzat Plus
2022-09-09

La iniciativa compta amb cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020, mitjançant l’Estratègia DUSI de l’àrea Urbana Benicarló-Vinaròs

Aquest matí s’ha presentat una nova edició del programa Digitalitza’t Plus adreçat a millorar la competitivitat de les empreses a través de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Cal destacar aquesta iniciativa ha sigut impulsada des de les  regidories d’Ocupacció, Innovació Digital i Comerç.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha indicat que la finalitat de "Vinaròs Digitalitza't Plus" és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital del teixit empresarial local, a més de facilitar als participants la incorporació sistemàtica de les TIC com a eines competitives”. Segons assenyalava fer el salt cap a la digitalització pot ajudar a generar noves oportunitats de negoci per a les empreses, així també com crear noves eines per a millorar la seua gestió.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha explicat que el programa es divideix en dos blocs. El primer serà la impartició de “Webinaris en obert” on podran participar fins a 100 assistents per sessió. En total seran sis webinaris en línia per a sensibilitzar i conscienciar les empreses de la importància de la transformació digital, el descobriment de les possibilitats que la incorporació de les TIC els brinda i el potencial increment de vendes i millora de gestió que se’n deriva.

El segon bloc serà el "Programa de tutorització", en aquest cas, la participació estarà limitada a un màxim de 18 empreses, que seran admeses per ordre d’inscripció. La regidora Cerdà detallava que es tracta d’un itinerari personalitzat per acompanyar les empreses participants en la seua transformació digital.

El bloc es desenvoluparà es dues fases, la primera serà un diagnòstic de situació i creació d’un pla d’acció individualitzat per a la millora de la productivitat i de la rendibilitat mitjançant la incorporació de les TIC, mentre que la segona fase servirà per a desenvolupar les accions d’acompanyament i seguiment per a la implementació de les accions determinades en el pla d’acció de cada empresa participant.

Requisits per a participar i inscripcions

Els sis webinaris estan oberts a qualsevol empresa fins completar l'aforament màxim de 100 participants per sessió. El primer dels webinaris començarà la setmana del 19 de setembre.

El programa de tutorització, limitat a 18 participants, està adreçat a empreses donades d’alta en el cens d’activitats econòmiques, amb domicili social a Vinaròs o que tinguen un establiment obert al públic al municipi. L'admissió a aquest programa es realitzarà per ordre de sol·licitud.

La inscripció als programes, tant als webinaris com al programa de tutorització, es realitzarà de manera telemàtica emplenant el formulari disponible en el web www.digitalitzatplus.es de l’1 al 30 de setembre de 2022, ambdós inclosos.