Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que disposa d’un servei gratuït de recollida de grans voluminosos

grans voluminosos
2022-02-15

La prestació s’ofereix tres cops per setmana a través del telèfon 900 878 865

L'Ajuntament, conjuntament amb Acciona, concessionària del servei de recollida de residus urbans, ha posat en marxa una campanya per recordar la importància de no deixar trastos a la via pública. L’objectiu és recordar als veïns i veïnes del municipi que disposen del servei gratuït de recollida de grans voluminosos al mateix domicili.

En concret es llançaran quatre infografies amb imatges de gran impacte i amb el recordatori del telèfon gratuït per sol·licitar la recollida de trastos (900 878 865). Aquest servei, es realitza tres cops a la setmana, amb previ avís, i es poden deixar un màxim tres trastos per usuari al portal de l’edifici o domicili. 

La regidora d’Obres i Serveis i Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha destacat que “amb l’arribada del bon temps sempre es detecta un augment del llançament de grans voluminosos i la campanya vol recordar a la ciutadania que disposa del servei de recollida gratuït”. En aquest sentit, Morellà demanava a la ciutadania el llançament correcte de les deixalles, en especial dels trastos, per evitar que acaben a la via pública amb les conseqüents molèsties que això pot ocasionar a la resta del veïnat, així com la mala imatge que genera del municipi.

Per acabar, la regidora assenyalava que al 2021, a Vinaròs es van recollir 254.037kg de voluminosos.